Espoon Rantaraitilla siivotaan toukokuun ensimmäisellä viikolla reippain ottein.

Rantaraitti on Espoon merenrannan rantaviivaa seuraileva ainutlaatuinen virkistys- ja ulkoilureitti. Rantaraitti on pituudeltaan runsaat 40 kilometriä. Suurin osa Rantaraitista on hyvin lähellä merenrantaa. Rantaraitin alkupää on lähellä Helsingin rajaa Laajalahdessa, josta se jatkuu Otaniemen, Tapiolan, Westendin, Haukilahden, Matinkylän, Nuottaniemen, Kaitaan, Soukan ja Espoonlahden kautta Saunalahteen, lähelle Kirkkonummen rajaa.

Tapioiden valmennusryhmät ploggaavat rantaraitin toukokuun ensimmäisen viikon aikana. Plogging on tehokas yhdistelmä juoksua jaluonnon siistimistä. Plogging -termi tulee ruotsinkielen sanoista jogging (lenkkeily) ja plocka upp(poimiminen). Ploggingista voidaan myös puhua nimellä roskajuoksu. Plogging-lenkillä juostaan ja kerätään samalla reitin varrelta roskia. Plogging lisää juoksulenkin oheen paljon luonnollisia lihaskuntoliikkeitä, kun juoksun lomassa roskienpoimiminen tuottaa erinäisiä kyykkyjä, kurotuksia ja muita liikkeitä.

Tapioiden siivoustempausta on lähtenyt tukemaan jo useampi yritys mm. Tapiolan Apteekki, Espoon kaupunki, Global Adventures ja Apteekki AntiCramp. Tule sinäkin tukemaan siivoustempaustamme yrityksesi lähialueella. Ilmoita halukkuudestasi olla mukana sähköpostitse osoitteella toimisto@espoontapiot.fi.

Tukemalla tempausta tuet espoolaista lasten ja nuorten liikuntaa. Edesautat samalla arvokkaan rantaviivamme puhtaana pysymistä. Saat positiivista näkyvyyttä somekanavissamme!