Kauklahden urheilukoulu ulkokausi

Urheilukoulussa harjoitellaan kaikkien yleisurheilulajien lajitaitoja. Tunnit koostuvat perinteisten harjoitteiden lisäksi erilaisista leikeistä ja peleistä, joiden avulla mielenkiinto pysyy yllä ja hiki nousee pintaan! Ryhmät muodostetaan iän mukaan ilmoittautuisten perusteella.

Kesäisin urheilukoulussa on mahdollista harrastaa kaksi kertaa viikossa. Halutessanne voitte valita toisen harjoituskerran Otaniemen yleisurheilukoulusta tiistailta tai torstailta. Jokaiseen ryhmään ilmoittaudutaan erikseen.

Ilmoittautuminen onnistuu scrollaamalla sivua alaspäin.

Kauklahden urheilukoulu ulkokausi

Kausi
8.5.-26.6.2023 ja 31.7.-28.8.2023

Ilmoittautuminen
13.2.2023 – 19.6.2023

Harjoituspaikka
Kauklahden urheilukenttä

Ryhmä

Hinta

Hinta yksi kerta viikossa: 130 € + jäsenmaksu 21 €

Hinta kaksi kertaa viikossa: 200 € + jäsenmaksu 21 €

Sisaralennus 20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille.

Jäsenmaksua ei peritä, jos osallistuja on maksanut jäsenmaksun aiemmin toimintakauden 31.8.2022 – 31.8.2023 aikana.

Lapset eivät ole tapaturmavakuutettuja toiminnan aikana. Osallistujalle suositellaan tapaturmavakuutusta. Yksi mahdollisuus on ostaa yleisurheilulisenssi, joka sisältää vakuutuksen.

Ilmoittaudu

Ryhmiin ilmoittaudutaan syntymävuoden perusteella. Harrastaja on saman ikäinen koko toimintakauden ajan syyskuusta seuraavan vuoden elokuuhun. Ryhmät toteutetaan, jos näihin tulee 8 osallistujaa.

Ethän luo lapsellesi uutta tiliä järjestelmään esimerkiksi lisäämällä toisen nimen, jos tällä on jo tili olemassa. Ilmoittautumisohjeet.