Tuomari- ja toimitsijakoulutus

Tapioiden toimitsijaorganisaatio perustuu Suomen Urheiluliiton koulutusjärjestelmään. Tämä takaa sen, että kokemuksen karttuessa osaaminen riittää kovissakin kilpailuissa. Järjestelmä on 5-portainen, ja jokaiselle tasolle edetään koulutuksen kautta. Kurssien välillä taitoja kehitetään kilpailuissa.

Seuran omaa koulutusta

Monipuolinen työskentely toimitsijana on tärkeä osa kehitystä. 1-tason eli ns starttikurssin käytyäsi tunnet lasten säännöt ja kilpailuiden perustoiminnot,  ja voit toimia tehtävissä, joissa ei vaadita aiempaa kokemusta. 2-tason koulutuksen saanut henkilö on tuomari ja voi toimia toimitsijana sekä tarvittaessa lajinjohtajana seura- ja piiritasolla.

Tapioiden koulutukset löydät ohesta. Jos sinulla tai lapsellasi on jo seuran myClubiin tunnukset, ilmoittaudu klikkaamalla ”Ilmoittaudu tästä”, muuten lähetä viesti alla olevalle yhteyshenkilölle.

Tarkempi esittely Urheiluliiton tuomarikoulutusjärjestelmästä löytyy täältä.

Yleisurheilukilpailutoiminta tarvitsee myös erikoistoimitsijoita (kuuluttajat, lähettäjät, sähköinen ajanotto, tulospalvelu, kävelytuomarit) ja koulutukset järjestää tarpeen mukaan HelsY ja/ tai seura (yhdessä tai erikseen).

Yhteyshenkilöt

Tulevat koulutukset