Liikunnalliset kesäleirit 7-12-vuotiaille

Leirit ovat liikuntaleirejä, joten nimensä mukaisesti leireillä liikutaan paljon koronan aiheuttamat rajoitukset ja turvallisuus huomioiden. Liikunta on yleisurheilupainoitteista, mutta mielenkiinnon säilyttämiseksi pitkän päivän aikana, tehdään ohjelmasta monipuolista niin kropalle kuin pääkopalle. Leikkien, pelien, harjoitteiden, rastien ja tehtävien lomassa päivä kuluu erittäin nopeasti ja mukavasti :).

Aikaisempaa kokemusta yleisurheilusta ei tarvitse olla.

Teemme leirillä retken Karhusaareen!

Lukujärjestys ja leirikirje lähetetään osallistujille lähempänä leirin alkamista sähköpostitse.

Ilmoittautuminen käynnistyy 12.2.2024.

Ruokailu

Leirilounas nautitaan päivittäin läheisessä lounasravintola Täffässä tai koronatilanteesta johtuen urheilukentän tiloissa. Tämä tarkentuu lähempänä leirin alkua. Välipala syödään myöhemmin kentän laidalla tai retkipäivinä ennen lounasta.

Ohjaajat

Leirin vastuuvetäjinä toimivat Espoon Tapioiden kokeneemmat ohjaajat. Ohjaajina leirillä toimivat Espoon Tapioiden omat urheilijat ja urheilukoulun ohjaajat. Ohjaajat suunnittelelevat yleisurheiluohjauksensa sekä pelejä ja leikkejä päivittäiseen ohjelmaan.

Leiriohjelman suunnittelee edellä mainitut vastuuvetäjät ja nuorisopäällikkö Perttu Örn. Ilmoittautumisesta, laskutuksesta ja viestityksestä vastaa Espoon Tapioiden nuorisopäällikkö.

1. leiri

2. leiri

3. leiri

Hinta

Hinta yksi leiriviikko: 165 € + jäsenmaksu 24 €

Hinta kaksi leiriviikkoa: 280 € + jäsenmaksu 24 €

Sisaralennus 22 € myönnetään nuoremmille sisaruksille.

Jäsenmaksua ei peritä, jos osallistuja on maksanut jäsenmaksun aiemmin toimintakauden 31.8.2023 – 31.8.2024 aikana.

Lapset ovat tapaturmavakuutettuja leirin aikana.

Ilmoittaudu

Ethän luo lapsellesi uutta tiliä järjestelmään esimerkiksi lisäämällä toisen nimen, jos tällä on jo tili olemassa. Ilmoittautumisohjeet.