Yritysyhteistyö

Espoon Tapiot on aktiivinen urheiluseura, jonka arvot, toiminta ja tavoitteet ovat kunnossa. Kannustamme lapsia ja nuoria vanhempineen liikkumaan sekä omaamaan terveelliset elämäntavat. Koulutamme jatkuvasti uusia ohjaajia, valmentajia ja toimitsijoita lajin pariin. Tätä on nuorisotyö parhaimmillaan.

Teemme työtä myös syrjäytymistä vastaan ja tarjoamme mainion harrastuksen yleisurheilun parissa, vaikka itse ei urheilisikaan. Isoissa tapahtumissa tarvitaan paljon reippaita toimitsijoita. Tiesittekö, että suurien areenojen kilpailuissa on urheiluseurojen kouluttamat toimitsijat?

Haluamme olla mukana pitämässä huolta suomalaisten työssä jaksamisesta ja olemmekin valmiit järjestämään virkistys- ja TYHY-tapahtumia eri kokoisille ryhmille.  Miltä leikkimieliset 3 lajin Filympialaiset vaikuittaisvati tai aamupäivän kuntopallojumppa Otaniemen kentän nurmella?

Haluaako yrityksenne olla mukana tukemassa toimintaamme, haluatteko kuulla lisää? Räätälöimme mielellämme ryhmällenne sopivan urheilullisen tapahtuman. Jätäthän siis yhteydenottopyynnön, otamme yhteyttä ja sovimme tapaamisen.

Yrityksenne voi myös liittyä seuramme kannatusjäseneksi. Jäsenmaksu on 30,00 euroa.

Tiedustelut

  • Linnea Renqvist

  • 044 3215845

  • linnea@espoontapiot.fi