Haemme täysi-ikäisiä vastuuohjaajia koulutiloissa ja Espoon Keskuksessa toimiville yleisurheilukouluillemme!

Työt sijoittuvat hallikauden ajalle 5.9.2022-23.4.2023. Voit hakea paikkaa yhdestä toimipisteestä tai useammasta.

Yleisurheilukoulut 6-12-vuotiaille

Espoon Keskuksen urheilukoulu, Tiistai, Kannusillanmäen väestönsuoja, 18:00-19:30

Saunalahden urheilukoulu, Torstai, Saunalahden koulu, 17:00-18:30

Yleisurheilun harrasteryhmät 13-16-vuotiaille

Harrasteryhmä Espoon Keskus, Torstai, Kannusillanmäen väestönsuoja, 17:00-18:30

Yleisurheilukouluissamme ja harrasteryhmissämme harjoitellaan kaikkien yleisurheilulajien lajitaitoja. Harjoiteltava laji vaihtuu viikoittain lukkarin mukaisesti. Tärkeimpiä asioita ryhmissä on lajitaitojen oppimisen lisäksi positiivinen ja kaikki huomioiva harjoitusilmapiiri, mielekkäät harjoitteet sekä tehokkaasti käytetty harjoitusaika.

Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu:

  • tuntien suunnittelu ja toteuttaminen
  • apuohjaajan perehdyttäminen tuntien sisältöön ja osallistaminen suunnitteluun
  • mahdollisten ongelmatilanteiden selvittäminen ja vanhempien kanssa asiointi
  • tunnin ohjaaminen yksin, jos toinen ohjaaja on kipeä tai tällaista ei ole

Seuraamme sopii vastuuohjaajaksi 18-vuotta täyttäneet innostavat, positiiviset hakijat, joiden mielenkiinto on lasten liikunnassa. Erityisen tärkeää on myös välittävä asenne ohjauksessa lasten positiivisten liikuntakokemusten varmistamiseksi. Sinulla tulee olla kokemusta yleisurheilusta ja ohjauskokemus on aina plussaa.

Koulutilojen yleisurheilukouluissa ja mainituissa harrasteryhmissä tuntipalkka on 17,94 + lomakorvaus 11,5%. Lomakorvauksen kanssa tuntipalkaksi tulee 20,00 euroa.

Harrasteryhmissä tuntipalkka on kahdella ohjaajalla 15,69 + lomakorvaus 11,5%. Lomakorvauksen kanssa tuntipalkka on 17,50 euroa. Jos ryhmää ohjaa yksin on palkka 17,94 euroa tunnilta + lomakorvaus 11,5%. Pyrimme kuitenkin saamaan joka ryhmään kaksi ohjaajaa, jos osallistujamäärä tätä vaatii.

Tervetuloa hakemaan kokemuksia sopivan vaativasta, mutta hauskasta työstä urheiluseurassa. Jos olet oikea henkilö tehtävään, hae paikkaa linkin kautta 4.9.2022 mennessä! https://link.webropolsurveys.com/S/C5909F27D7B3E744

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Rikosrekisteriotteen tilausohje.