Haemme täysi-ikäisiä vastuuohjaajia koulutiloissa ja Espoon Keskuksessa toimiville yleisurheilukouluillemme!

Työt sijoittuvat hallikauden ajalle 4.9.2023-25.4.2024. Mukaan pääsee myös kauden jo käynnistyttyä! Voit hakea paikkaa yhdestä toimipisteestä tai useammasta.

Yleisurheilukoulut 6-12-vuotiaille

Espoon Keskuksen yleisurheilukoulu, Tiistai, Kannusillanmäen väestönsuoja, 18:00-19:30

Leppävaaran yleisurheilukoulu, Maanantai, Lintulaakson koulu, 17:00-19:30

Järvenperän yleisurheilukoulu, Keskiviikko, Karamzinin koulu, 17:00-19:30

Järvenperän yleisurheilukoulu, Torstai, Järvenperän koulu, 17:00-18:30

Yleisurheilukouluissamme ja harrasteryhmissämme harjoitellaan kaikkien yleisurheilulajien lajitaitoja. Harjoiteltava laji vaihtuu viikoittain lukkarin mukaisesti. Tärkeimpiä asioita ryhmissä on lajitaitojen oppimisen lisäksi positiivinen ja kaikki huomioiva harjoitusilmapiiri, mielekkäät harjoitteet sekä tehokkaasti käytetty harjoitusaika.

Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu:

  • tuntien suunnittelu ja toteuttaminen
  • apuohjaajan perehdyttäminen tuntien sisältöön ja osallistaminen suunnitteluun
  • mahdollisten ongelmatilanteiden selvittäminen ja vanhempien kanssa asiointi
  • tunnin ohjaaminen yksin, jos toinen ohjaaja on kipeä tai tällaista ei ole

Seuraamme sopii vastuuohjaajaksi 18-vuotta täyttäneet innostavat, positiiviset hakijat, joiden mielenkiinto on lasten liikunnassa. Erityisen tärkeää on myös välittävä asenne ohjauksessa lasten positiivisten liikuntakokemusten varmistamiseksi. Sinulla tulee olla kokemusta yleisurheilusta ja ohjauskokemus on aina plussaa.

Koulutilojen yleisurheilukouluissa tuntipalkka on 17,94 + lomakorvaus 11,5%. Lomakorvauksen kanssa tuntipalkaksi tulee 20,00 euroa.

Tervetuloa hakemaan kokemuksia sopivan vaativasta, mutta hauskasta työstä urheiluseurassa. Jos olet kiinnostunut urheilukouluohjaajan työstä, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteseen perttu@espoontapiot.fi!

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Rikosrekisteriotteen tilausohje.

Lisätietoja
Perttu Örn
Nuorisopäällikkö
050 464 4661
perttu@espoontapiot.fi