Haemme täysi-ikäisiä vastuuohjaajia koulutiloissa toimiville yleisurheilukouluillemme!

Työt sijoittuvat hallikauden ajalle 6.9.2021-24.4.2022. Voit hakea paikkaa yhdestä toimipisteestä tai useammasta.

Yleisurheilukoulut 6-12-vuotiaille

Espoonlahden urheilukoulu, Maanantai, Storängens skola, 17:00-20:00

Leppävaaran urheilukoulu, Maanantai, Lintulaakson koulu, 17:00-19:30

Järvenperän urheilukoulu, Torstai, Järvenperän koulu, 17:00-18:30

Yleisurheilun harrasteryhmät 13-16-vuotiaille

Harrasteryhmä Otaniemi, Lauantai, Otahalli, 10.00-11.30

Yleisurheilukouluissamme ja harrasteryhmissämme harjoitellaan kaikkien yleisurheilulajien lajitaitoja. Harjoiteltava laji vaihtuu viikoittain lukkarin mukaisesti. Tärkeimpiä asioita ryhmissä on lajitaitojen oppimisen lisäksi positiivinen ja kaikki huomioiva harjoitusilmapiiri, mielekkäät harjoitteet sekä tehokkaasti käytetty harjoitusaika.

Vastuuohjaajan tehtäviin kuuluu:

  • tuntien suunnittelu ja toteuttaminen
  • apuohjaajan perehdyttäminen tuntien sisältöön ja osallistaminen suunnitteluun
  • mahdollisten ongelmatilanteiden selvittäminen ja vanhempien kanssa asiointi
  • tunnin ohjaaminen yksin, jos toinen ohjaaja on kipeä tai tällaista ei ole

Seuraamme sopii vastuuohjaajaksi 18-vuotta täyttäneet innostavat, positiiviset hakijat, joiden mielenkiinto on lasten liikunnassa. Erityisen tärkeää on myös välittävä asenne ohjauksessa lasten positiivisten liikuntakokemusten varmistamiseksi. Sinulla tulee olla kokemusta yleisurheilusta ja ohjauskokemus on aina plussaa.

Koulutilojen yleisurheilukouluissa tuntipalkka on 17,94 + lomakorvaus 11,5%. Lomakorvauksen kanssa tuntipalkaksi tulee 20,00 euroa.

Harrasteryhmän ohjauksessa tuntipalkka on 13,45 + lomakorvaus 11,5%. Lomakorvauksen kanssa tuntipalkaksi tulee 15,00 euroa.

Harrasteryhmissä tuntipalkka on kahdella ohjaajalla 11,21 + lomakorvaus 11,5%. Lomakorvauksen kanssa tuntipalkka on 12,50 euroa. Jos ryhmää ohjaa yksin on palkka 15,00 euroa tunnilta. Pyrimme kuitenkin saamaan joka ryhmään kaksi ohjaajaa, jos osallistujamäärä tätä vaatii.

Tervetuloa hakemaan kokemuksia sopivan vaativasta, mutta hauskasta työstä urheiluseurassa. Jos olet oikea henkilö tehtävään laita vapaamuotoinen työhakemus osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi!

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Rikosrekisteriotteen tilausohje.