Espoonlahden heittokilpailut 2024

Tervetuloa mukaan kesän parhaisiin heittokilpailuihin Espoonlahteen!

Espoonlahden heittokilpailut ovat ns. matalan osallistumiskynnyksen kisat, jonne ovat tervetulleita kaikki heitoista kiinnostuneet junnuista aikuis- ja paraheittäjiin. Urheilijakirjo on ollut laajin mahdollinen – ensikertalaisista arvokilpailuedustajiin. Kilpailutoimikunta on saanut hyvää palautetta kannustavasta ja rennosta kisailmapiiristä. Kaikilla kilpailijoilla on 6 heittokertaa ja oman välinepainon ennätys palkitaan mitalilla.

Ohessa on listattuna vielä jäljellä olevat 2024 heittokilpailut, jotka heitetään Koulumäen kentällä  – päiväkohtaiset lajit ja aikataulut ilmoitamme Kilpailukalenteri.fi palvelussa.

Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu pääsääntöisesti Kilpailukalenteri.fi:n kautta. Aikataulu julkaistaan ilmoittautumisen jälkeen heittoryhmäjakoineen Kilpailukalenterissa. Ennakkoon ilmoittautuneet Espoon Tapioiden jäsenet kilpailevat ilmaiseksi – ilmoittautuvat myös Kilpailukalenterin kautta. Osallistumismaksu maksetaan Kilpailukalenteri.fi palvelun kautta.

Mikäli et voi ilmoittautua Kilpailukalenterin kautta (ei lisenssiä), niin ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen simokaleva@gmail.com. Saat tällöin paluupostissa ilmoittautumismaksun maksuohjeet – maksu tulee olla suoritettu kilpailupäivään mennessä.

Tulokset julkaistaan Tilastopajassa.

Kilpailupäivinä paikalla ovat sekä edullinen kisabuffet että joissakin kilpailuissa Urheiluväline- ja jalkinekauppa Sport Mixer monipuolisine tuotteineen.

Kilpailupäivät 2024:

04.05.

19.05.

26.05.

29.07.

28.09.

29.09.

05.10.

Lisätietoa