Espoonlahden heittokilpailut 2021

Espoonlahden heittokilpailut ovat ns. matalan osallistumiskynnyksen kisat, jonne ovat tervetulleita kaikki heitoista kiinnostuneet junnuista aikuis- ja paraheittäjiin. Urheilijakirjo on ollut laajin mahdollinen – ensikertalaisista arvokilpailuedustajiin. Kilpailutoimikunta on saanut hyvää palautetta kannustavasta ja rennosta kisailmapiiristä. Kaikilla kilpailijoilla on 6 heittokertaa ja oman välinepainon ennätys palkitaan mitalilla.

Ohessa on listattuna 2021 heittokilpailut, jotka heitetään Koulumäen kentällä – HUOM: COVI-19 epidemiatilanne voi aiheuttaa lyhyelläkin varoitusajalla muutoksia kilpailupäiviin, joten seuraa tarkasti Kilpailukalenteri.fi palvelua – ilmoitamme peruutukset/muutokset siellä.

Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu pääsääntöisesti Kilpailukalenteri.fi:n kautta. Aikataulu julkaistaan ilmoittautumisen jälkeen heittoryhmäjakoineen Kilpailukalenterissa. Ennakkoon ilmoittautuneet Espoon Tapioiden jäsenet kilpailevat ilmaiseksi – ilmoittautuvat myös Kilpailukalenterin kautta. Osallistumismaksu maksetaan Kilpailukalenteri.fi palvelun kautta.

Mikäli et voi ilmoittautua Kilpailukalenterin kautta (ei lisenssiä), niin ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen simokaleva@gmail.com. Saat tällöin paluupostissa ilmoittautumismaksun maksuohjeet – maksu tulee olla suoritettu kilpailupäivään mennessä.

Tulokset julkaistaan Tilastopajassa.

Kilpailupäivinä paikalla ovat sekä edullinen kisabuffet että joissakin kilpailuissa Urheiluväline- ja jalkinekauppa Sport Mixer monipuolisine tuotteineen.

Alustavat kilpailupäivät 2021:

22.5. – 12.6., 19.6. – 31.7. – 2.10., 3.10., 9.10., 10.10.

Lisätietoa