Espoonlahden heittokilpailut täyttää 40v vuonna 2023

Vuonna 1983 järjestettiin ensimmäiset heittokisat Koulumäen kentällä Soukassa. Vuosien saatossa kentällä on heitetty kiekkoa, työnnetty kuulaa ja paiskottu moukaria.

Espoonlahden heittokilpailut ovat ns. matalan osallistumiskynnyksen kisat, jonne ovat tervetulleita kaikki heitoista kiinnostuneet junnuista aikuis- ja paraheittäjiin. Urheilijakirjo on ollut laajin mahdollinen – ensikertalaisista arvokilpailuedustajiin. Kilpailutoimikunta on saanut hyvää palautetta kannustavasta ja rennosta kisailmapiiristä. Kaikilla kilpailijoilla on 6 heittokertaa ja oman välinepainon ennätys palkitaan mitalilla.

Ohessa on listattuna 2023 heittokilpailut syksyn osalta – kevään kilpailut on jo käyty. Kaikki kilpailut heitetään Koulumäen kentällä, päiväkohtaiset lajit ja lisätiedot – seuraa tarkasti Kilpailukalenteri.fi palvelua.

Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu pääsääntöisesti Kilpailukalenteri.fi:n kautta. Aikataulu julkaistaan ilmoittautumisen jälkeen heittoryhmäjakoineen Kilpailukalenterissa. Ennakkoon ilmoittautuneet Espoon Tapioiden jäsenet kilpailevat ilmaiseksi – ilmoittautuvat myös Kilpailukalenterin kautta. Osallistumismaksu maksetaan Kilpailukalenteri.fi palvelun kautta.

Mikäli et voi ilmoittautua Kilpailukalenterin kautta (ei lisenssiä), niin ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen simokaleva@gmail.com. Saat tällöin paluupostissa ilmoittautumismaksun maksuohjeet – maksu tulee olla suoritettu kilpailupäivään mennessä.

Tulokset julkaistaan Tilastopajassa.

Kilpailupäivinä paikalla ovat sekä edullinen kisabuffet että joissakin kilpailuissa voi paikalla olla Urheiluväline- ja jalkinekauppa Sport Mixer monipuolisine tuotteineen.

Kilpailupäivät 2023:

30.9. – 1.10. – 14.10.

Lisätietoa