Perinteiset hallikilpailut pidettiin 5.-6.12.2021

Tapioiden jo perinteeksi muodostuneet Itsenäisyyspäivän hallikilpailut järjestettiin tänä vuonna vuoden tauon jälkeen. Kilpailut käytiin kaksipäiväisenä, pitkät matkat (400m – 800m) juostiin sunnuntaina 5.12. Esport Arenassa ja pikamatkat sekä kenttälajit maanantaina 6.12. Otahallissa.

Kilpailussa on sarjoina Miehet / Naiset, M/N 17 sekä Pojat ja Tytöt 14, 12 ja 10-vuotiaiden sarjoissa (tänä vuonna olevan iän mukaan).

Kilpailu on Tapioiden jäsenille ilmainen, jos tekee ilmoittautumisen ennakkoon 1.12. mennessä – tämän jälkeen jälki-ilmoittautuminen maksaa 15 eur per laji. Kilpailussa voi osallistua samaan lajiin vain omassa ikäryhmässään = esim pituudessa voi hypätä vain omassa sarjassa, jos laji tarjolla – jos ei ole tarjolla, voi hypätä vanhemmassa ikäsarjassa, mutta vain yhdessä.

Ilmoittautuminen oheisen Kilpailukalenterin linkin kautta – ilmoittautuminen vaatii Urheiluliiton kilpailulisenssin. Jos olet seuran jäsen ja jostain syystä sinulla ei ole lisenssiä, ota yhteys harri@misport.fi.

Lisätietoa

5.12. Tulokset