Perinteiset Tapioden Itsenäisyyspäivän hallikilpailut pidetään 5.12. ja 6.12.2024 UUDESSA KAMELEONTEN HALLISSA, Leppävaarassa. Uudessa hallissa on 200m kiertävä rata Mondo-pinnoitteella.

Tule mukaan jo perinteeksi muodostuneisiin Itsenäisyyspäivän hallikilpailuihin, jotka käydään kaksipäiväisenä, pitkät matkat (400m – 800m) juostaan tiistaina 5.12. ja pikamatkat sekä kenttälajit keskiviikkona 6.12..

Kilpailussa on sarjoina Miehet / Naiset, M/N 17 sekä Pojat ja Tytöt 14, 12 ,10 ja myös 8-vuotiaiden sarjoissa (tänä vuonna olevan iän mukaan).

Kilpailu on Tapioiden jäsenille ilmainen, jos tekee ilmoittautumisen ennakkoon 1.12.2024 mennessä – tämän jälkeen jälki-ilmoittautuminen maksaa 15 eur per laji. Kilpailussa voi osallistua samaan lajiin vain omassa ikäryhmässään = esim pituudessa voi hypätä vain omassa sarjassa, jos laji tarjolla – jos ei ole tarjolla, voi hypätä vanhemmassa ikäsarjassa, mutta vain yhdessä.

Ilmoittautuminen oheisen Kilpailukalenterin linkin kautta – ilmoittautuminen vaatii Urheiluliiton kilpailulisenssin. Jos olet seuran jäsen ja jostain syystä sinulla ei ole lisenssiä, saat hankittua sen SuomiSport palvelun kautta:

Tästä Suomisportiin lisenssikauppaan