Junnuhalleihin viime viikonloppuna huipentunut 10–15- vuotiaiden hallikausi sujui mainiosti. Urheilijoita osallistui kisoihin runsaasti ja hallikauden pääkisat aloittaneessa Junnuviesteissä joukkuemäärä oli ennätyssuuri, kisaan ilmoitettiin seurasta huikeat 63 joukkuetta! Menestys samaa luokkaa, ja kotiin tuomisiksi voitettiin Junnuviestien kiertopalkinto, joka siirtyi näin HKV:ltä Tapioille vuodeksi. Kisan parhaasta tuloksesta vastasi 13-vuotiaiden tyttöjen aitajuoksujoukkue (Isla Kimpimäki, Saaga Lampi, Emma Kimpimäki Ja Olivia Kirjonen), joka juoksi Helsyn piiriennätyksen 39,21. Hienoa!

Tampere Junior Indoor Games palasi koronavuosien jälkeen normaaliin lajiohjelmaan ja seurasta oli mukana hienosti 75 urheilijaa, kokonaisurheilijamäärän ollessa 1470. Viestinjuoksun juhla jatkui myös Tampereella, josta saaduista mitaleista tuli ennätysmäiset 9 kpl viesteistä (5 kultaa, 1 hopea ja 3 pronssia). Yksilömitaleista 8 kpl tuli juoksuradalta, 6 heitoista ja 3 korkeussuuntaisista hypyistä.  Mitalirohmuja olivat Teodor Veselinovic (P15) ja Isla Kimpimäki (T13) neljällä mitalillaan, molempien saaliina mitalit 60 m:ltä, saman matkan aidatulta matkalta ja molemmista viesteistä. Yksilölajeissa lajivoittoon ylsivät Jalmar Männistö (P11 korkeus), Oskari Kovaniemi (P10 kuula) ja Meribel Väli (T11 60 m).

Kauden pääkisojen putki huipentui viime viikonlopun Junnuhalleihin, jossa jo tuttuun tapaan Tapiot dominoi viestejä. Lauantain 9–11 v. sekaviestin voitti näytöstyyliin Tapioiden joukkue, ja sunnuntain 13-15v. viestissä tuli kaksoisvoitto sekä sijat 4 ja 6. Myös näissä kisoissa nähtiin lajivoittoja, muita mitalisijoja, omia ennätyksiä ja kirsikkana kakun päällä uusi halli-ikäkausiennätys, kun T11 60m:llä Evelyn Ohia kiisi voittoon ajassa 8.47.

Nyt pieni tauko kisoista, joiden parissa jatketaan taas huhtikuussa, kun pm-kisat aloittava 9-15-vuotiaiden maantiejuoksukisa juostaan Vantaalla. Hallikauden kilpailuaktiivisuus ja -menestys antaa odottaa hienoa kesää!