Juniori-ikäisten alkukesän kilpailut on sujuneet todella mallikkaasti ja osallistujia on ollut kisassa kuin kisassa ennätysmääriä. Sekä pm- maastoissa, -moniotteluissa että -viesteissä osallistujamäärät ovat kasvusuuntaiset. Moniottelumestareina palkittiin Sebastian Sappinen (P12 4-ottelu) ja Meribel Väli (T11 3-ottelu) ja Olivia Viljakainen (T10 3-ottelu). Pm-viesteissä hienon hallikauden jatkona saavutettiin upeaa menestystä ja 23 mestaruudesta huimat 18 tuli Tapioille.

Youth Athletics Games (YAG) kilpailtiin tänä vuonna Nurmijärvellä nelipäiväisenä. Kilpailussa nähtiin kaiken kaikkiaan 4420 lajisuoritusta ja urheilijoita oli Suomen lisäksi kolmesta Virolaisesta seurasta. Tapioiden osalta kisat menivät tuloksellisesti nappiin. Espoon Tapiot saavutti parhaan seuran tittelin voittamalla YAG Club Cupin, josta taisteli peräti 92 eri seuraa. Useita mitaleita ropisi yksilölajeissa ja kaksoismestareiksi leivottiin Ella Rautawaara (T15 800m ja T15 3000m kävely) ja Oskari Kovaniemi (P10 kuula ja P10 kiekko). Kolmeen mestaruuteen kiisi Evelyn Ohia voittaen T11 60m, 150m ja 60m aidat.

Hienosti sujuneiden yksilölajien lisäksi viestimenestys sai jatkoa myös YAG:ssä, jossa Tapiot oli aitaviestien ykkönen voittamalla kaikki tyttöjen aitaviestit 11-, 13- ja 15-sarjoissa. 11-vuotiaiden poikien sarjassa tuli kaksoisvoitto, 13-pojissa pronssia ja 15-pojissa hopeaa samalla ajalla voittajajoukkueen (Keski-Uudenmaan Yleisurheilu) kanssa. Kulta- ja hopea- ja pronssimitaleita kiilsi myös juoksijoiden kaulassa sileiden pika- ja kestävyysjuoksuviestien jälkeen.

Alkukesän kisaurakointi huipentui Seuracupin ensimmäiseen piirikisaan, jossa Tapiot vahvalla joukkueella saavutti 16448 pistettä ja ensimmäisen sijan. Tästä on hyvä jatkaa elokuun toiseen piirikisaan, jossa taistelu Superfinaalipaikasta jatkuu.