Yleisurheilukoulumme kaipaavat ohjaajia :). Nuorimmat ohjaajamme ovat yläkouluikäisiä ja vanhimmat tätä vanhempia :D. 18-vuotta täyttäneet voivat hakea myös vastuuohjaajien paikkoja.

Espoon Tapiot järjestävät urheilukouluja eri puolilla Espoota 6-12-vuotiaille lapsille. Yleisurheilukouluissamme harjoitellaan kaikkien yleisurheilulajien lajitaitoja. Harjoiteltava laji vaihtuu viikoittain lukkarin mukaisesti. Tärkeimpiä asioita ryhmissä on lajitaitojen oppimisen lisäksi positiivinen ja kaikki huomioiva harjoitusilmapiiri, mielekkäät harjoitteet sekä tehokkaasti käytetty harjoitusaika.

Otaniemessä ja Espoon keskuksessa jokaisessa ryhmässä on kaksi ohjaajaa. Ohjaajien tehtäviin kuuluu tuntien suunnitteleminen, tuntien turvallinen toteuttaminen sekä mahdollisten käytöshäiriöiden selvittäminen yhdessä vastuuohjaajan kanssa.

Seuraamme sopii ohjaajiksi vastuuntuntoiset ja rohkeat nuoret, joilla on kiinnostusta lasten liikuntaa kohtaan. Oma kokemus yleisurheilusta ja ylipäänsä urheilusta ja liikunnasta katsotaan eduksi.

Haemme ohjaajia seuraville toimipisteillemme:

Koulutiloilla ja Kannusillanmäen väestönsuojassa ohjaajien tuntipalkka on 13,45 + lomakorvaus 11,5%. Lomakorvauksen kanssa tuntipalkaksi tulee 15,00 euroa.

Uudet ohjaajat koulutetaan Suomen Urheiluliiton 1. tason yleisurheilukoulutuksella.

Jos olet kiinnostunut urheilukouluohjaajan työstä, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus heti osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi!

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Rikosrekisteriotteen tilausohje.

Perttu Örn
perttu@espoontapiot.fi
050 464 4661